Schildklier Operatie Ervaringen  thumbnail

Schildklier Operatie Ervaringen

Published Oct 05, 23
7 min read

Gezwollen Schildklier Door Stress

En ik zweette heel veel. Mijn man vroeg me wel dingen, maar ik antwoordde resoluut: "ik moet uitzieken..". Vreemd… Ik weet er ook niet veel meer van. Ik leek op iemand met een overdosis . Mijn vriendin kwam en belde de huisartsenpost. Na onderzoek ben ik met een ambulance opgehaald.

Ik was echt een heel eind heen. "Al uw bloedwaarden zijn raar", zeiden ze even later. Ze vonden wel afwijkingen in m’n longen. Kreeg ik een stootkuur prednison en antibiotica voorgeschreven. Na 3 dagen opname heb ik thuis de kuur voortgezet. Maar alle functies van mijn lichaam werden hierdoor steeds slechter; ik voelde me werkelijk steeds nóg zieker worden.

Ik las de symptomenlijst van een B12-tekort en ik schrok. Van de 32 symptomen had ik er 31! "Ga naar de huisarts en vraag om hulp" zei ik tegen mijn man. Ik werd weer in het ziekenhuis opgenomen. De behandelende arts zei: “U moet het verscheuren, die uitdraai met B12 gebreksymptomen van de computer, want u heeft dat ab-so-luut NIET!”.

Na 9 dagen opname, en heel veel onderzoeken verder, mocht ik weer naar huis. Uitslagen afwachtend…. Maar het ging het almaar slechter. Mijn handen en voeten begonnen te tintelen, mijn spraak werd steeds gebrekkiger, ik belandde regelmatig in een rolstoel omdat ik geen kracht meer in mijn benen had. Mijn haar viel uit.

Ik had een vieze plak op mijn tong, ontstoken tandvlees, ik had geen smaak meer; geen reuk; ik was heel misselijk, had een slechte motoriek; het praten leek vaak op lallen of ik had ineens geen stemgeluid meer. En ik viel ook ineens meerdere kilo’s af; mijn gehoor werd slecht.

Uiteindelijk ben ik in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam terecht gekomen, omdat ze in het andere ziekenhuis met mij op een dood spoor zaten. In het Erasmus durfde ik het onderwerp “Vitamine B12” eerst niet meer te noemen…. schildklier pijn tussen schouderbladen.Maar door een vreemde droom, die ik op een nacht ineens had, heb ik tóch het lef gehad om over die B12 weer te beginnen

Snel Blauwe Plekken Schildklier

We willen wachten tot er een orgaan bij u uitvalt. Want dan weten we waar we moeten zoeken.” Hoe moedeloos je je dan als patiënt voelt.. Ik zei: “Ik lag hier binnen een kwartier bijna naakt op tafel, ik ben helemaal onderzocht door jullie. Ik heb mijn leven in jullie handen gelegd.

Daar had ik dus niet zo veel aan. Toen kreeg ik een tip van iemand dat er een boekje over Vitamine B12 was geschreven door ene Hans Reijnen. Dat boek heeft mijn man gelezen – ik kon niet meer lezen, concentratie was te slecht - ymea silhouet en schildklier. Daar las mijn man dat ik injecties B12 met juist Methylcobalamine had moeten hebben

Maar om die zo maar op eigen houtje, zonder contact met een arts te gaan doen, voelde ook een beetje eng. Ik wist dat er een patiëntenstop was bij de praktijk van Hans Reijnen, maar toch heb ik ze, half december 2011, gebeld voor advies (schildklier na zwangerschap). Ik kreeg Jacqueline, de assistente, aan de lijn

Ik ben het vertrouwen kwijt geraakt in dokteren en internisten- en ik ben nu zelf aan het dokteren geslagen en wil B12 methylcobalamine-injecties uit Duitsland gaan nemen. Is dat een goed idee?”. En toen voelde Jacqueline op de één of andere manier gelukkig heel goed aan dat ik tóch snel naar de praktijk moest komen.

“Je hebt 100% een groot B12 tekort” zei Hans Reijnen na uitvoerig onderzoek - golden naturals schildklier support. “In het Erasmus zeiden ze 100% zeker van niet”…, zei ik. Dus het was in feite de ene tak van de medische hoek tegen de andere. Hans Reijnen zei dat ik de mega dosering Vitamine B12 in zuigtabletvorm moest nemen: 10En zo kreeg ik vertrouwen. En nu, anno 23 juli 2012, kan ik zeggen dat de laatste 7, 8 weken al mijn klachten beginnen te verdwijnen: Mijn haar valt niet meer uit. Ik heb veel meer energie en dat is het lekkerste. Ik heb het niet koud meer. Ik wankel en struikel niet meer.

Kan Je Zonder Schildklier LevenIk heb geen buik- en hoofdpijn meer. Stem heb ik weer – ik kon maandenlang me nauwelijks hoorbaar maken. Concentratie is veel beter, het onthouden ook. Droge, zanderige ogen heb ik niet meer – ik zie ook geen vakjes of sliertjes meer in mijn ogen. Licht kan ik weer verdragen.

Ik had geen controle over mijn blaas en dat is gelukkig weer terug. Mijn darmen functioneren weer redelijk - symptomen schildklier tumor. En ook zo mooi: als ik, toen ik zo ziek was, me ontlastte, was ik daarna úren uitgeput – het kostte me op de één of andere manier zóveel energie. Nu heb ik dat gelukkig niet meer

Het erge zweten is over. Slapeloosheid is over. bloedprikken schildklier. Bruine pigmentvlekken op mijn rug zijn verminderd. Ik heb weer een normale kleur in mijn voeten en handen – “Je hebt de handen van een dode”, zei mijn dochter, op een dag toen ik me weer eens zo vreselijk beroerd voelde, tegen me: al het bloed was eruit weggetrokken

Bulten in mijn nek en bij mijn oren en op mijn benen zijn weg. Oorsuizen en doofheid: heb ik geen last meer van. Ik heb geen hartritme stoornissen meer. trage schildklier zwangerschap ervaringen. Ik heb geen tintelingen meer in handen en voeten. En ik ben niet meer zo snel geagiteerd-kribbig en ook niet meer zo somberig-depressievig en ‘zwaar op de hand’ als ik lange tijd wel was geweest (en geheel tegen mijn natuur in, overigens)

Je wordt écht een andere persoonlijkheid ervan. Ik heb wel eens gezegd in die jaren dat het me zo beroerd ging: “Ik heb heimwee naar mezelf”. Ja, ik voel me nu als God in Frankrijk. Ik voel me een ander mens. Ik dacht toen ik zo ziek was: “O, al kon ik nog maar alleen af en toe de hond uitlaten, dan zou ik al gelukkig zijn”.

Ik zal je zeggen: ik ben dólgelukkig dat ik het overleefd heb. Ik heb maar liefst 4 keer een delier gehad, zo maar.. “uit het niets”. Ik heb 3 keer ervaren dat lichaam en ziel 2 aparte dingen zijn. En dat mijn ademhalen zo zwak en onzeker was geworden.. Arts Hans Reijnen zei ook later tegen me: “Je bent de patiënt met de slechtste conditie die ik ooit heb gezien, in al die jaren van mijn praktijk”.

Golden Naturals Schildklier Support

In het ziekenhuis heb ik MRI’s gehad, CT-scans, darmslangen, maagsondes: ik ben hé-le-maal binnenstebuiten gekeerd en onderzocht: alles was negatief; ze konden telkens NIETS vinden, geen enkele oorzaak – geen enkele diagnose die hout sneed (lichen sclerosus en schildklier). Dat was op zich al vreselijk om mee te maken. En wat dat allemaal ook wel niet gekost heeft

Dat risico wil ik NIET nemen. Ik ben veel te blij met hoe ik me NU voel, na al die tijd met die enorme gezondheidsellende. Ik ben nu stabiel, voel me 80% beter, ben nog wel af en toe misselijk, maar sinds ik nu het oer-dieet (paleo-principe) ben gaan doen, gaat dat OOK stukken beter.

Maar eerst wil ik nog verder opknappen – ik ben nog totaal niet waar ik wezen moet- en eerst wil ik ook mijn leven weer helemaal terug. Ik ben wel heel blij dat jullie van Vitamineb12nu (opgezette schildklier hoesten). nl nu mijn verhaal naar buiten brengen. Al vond ik dit verhaal weer helemaal opschrijven ook heftig

Maar het is wel duidelijk dat de meesten van die artsen “op slot gaan” als ze van patiënten horen dat “het” wel eens misschien Vitamine B12 kan zijn: “Daar hebben we niks aan”, zeggen ze dan - buikpijn schildklier. Mijn enige hoop is dat die standaard B12 waarde voor bloedonderzoek ver omhoog gaatDie moet minstens verdubbeld worden. Zeggen ook artsen in binnen- en buitenland, die over het hele Vitamine B12-vraagstuk veel kennis van zaken hebben. Die veel te lage standaard B12-bloedwaarde heeft mij verdulleme bijna de das om gedaan! Dat ondeskundige gedoe hierover moet stoppen! Teveel zieke mensen worden door die ondeskundigheid NIET goed geholpen! En krijgen ook nog eens totaal verkeerde diagnosis en medicijnen! Wat dat betreft kan er nog heel wat geld bespaard gaan worden in de hele gezondheidszorg als ze eerder een Vitamine B12-tekort gaan opsporen en behandelen! Ik hoop, tot slot, dat mijn ervaringsverhaal van een niet herkend en niet erkend Vitamine B12-tekort een voorbeeld en een inspiratie kan zijn voor andere mensen die ook van die onverklaarbare gezondheidsklachten hebben.

Latest Posts

Thuishulp Zeist

Published Nov 23, 23
7 min read

Zzg Thuisbegeleiding

Published Nov 17, 23
7 min read

Ouderen Thuishulp Kwintsheul

Published Nov 15, 23
7 min read